Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro)

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro οποιασδήποτε τράπεζας. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, γίνονται μέσω του περιβάλλοντος ασφαλείας της Eurobank, που εγγυάται την απόλυτη διασφάλιση τους.

Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας. Πέρα από την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας και με την χρεωστική σας κάρτα (δηλαδή την κάρτα αναλήψεως από ΑΤΜ) εάν φέρει το σήμα Visa, MasterCard, Visa Electron και Maestro .

2. Με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παρακαλούμε να γράψετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας και το επώνυμο σας, για να μπορέσουμε να αντιστοιχήσουμε την κατάθεση με την παραγγελία σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! – Σημειώστε, ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής από άλλη τράπεζα, να επιλέξετε «έξοδα εντολέα» και όχι «αμφοτέρων ή αποδέκτη» διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφληση της. Δεν μπορούμε να καλύψουμε διατραπεζικές χρεώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεση σας.

ΤράπεζαIBANΔικαιούχος
Τράπεζα ΠειραιώςGR93 0172 2320 0052 3202 5246 078Κυριακή Καλούδη
Τράπεζα EurobankGR30 0260 1480 0006 3020 0615 873Κυριακή Καλούδη
Εθνική ΤράπεζαGR40 0110 2840 0000 2840 0297 504Κυριακή Καλούδη

3. Με αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για αγορές από Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.5 ευρώ.

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, θα σας σταλεί e-mail με όλες τις λεπτομέρειες της αγοράς σας. Οι λεπτομέρειες αυτές θα περιλαμβάνουν ημερομηνία, αριθμό παραγγελίας, τρόπο πληρωμής, το συνολικό ποσό των αγορών σας και τα στοιχεία παράδοσης που έχετε καταχωρήσει.

Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής. Χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας.